Spring naar inhoudSpring naar footer

Stage Cultuur Inclusie 
ook voor Caribisch Nederland

Stage Cultuur Inclusief (SCI) is ook voor instellingen en studenten in Caribisch Nederland en de bijzondere gemeenten in het Caribisch gebied.

Dit is opgenomen in de vernieuwde regeling SCI waar culturele instellingen tot eind 2024 gebruik van kunnen maken (zie Staatscourant van 9 februari j.l.). Instellingen die gevestigd zijn in Caribisch Nederland of de bijzondere gemeenten, kunnen voor hun stagiairs, net als in Nederland, €1.000,- aanvragen als bijdrage aan de stagevergoeding.

Culturele instellingen in Nederland die een leerplek aanbieden aan een student of starter uit Caribisch Nederland of de bijzondere gemeenten, kunnen een subsidie aanvragen van €1.500,- als bijdrage aan zowel de stagevergoeding als de reiskosten.

Stagevacature gratis in de spotlights!

Op zoek naar een stagiair? Plaats gratis je vacatures voor stage- en werkervaringsplekken op Stage Cultuur Inclusief en maak gebruik van onze persoonlijk aanpak. Wij delen de vacature breed via een mailing en betrokken onderwijsinstellingen. Zodra geschikte kandidaten zich melden, nemen we contact op. Na een geslaagde match kan de subsidieaanvraag ingediend worden.

Meer informatie: www.stagecultuurinclusief.nl

Vragen?

Maxime Hallatu

Coördinator Stage Cultuur Inclusief