Spring naar inhoudSpring naar footer

Inspiratiesessie: Duurzaam door samenwerking

Op dinsdag 19 maart nodigen we je van harte uit voor onze tweede inspiratiesessie Duurzame Filmproductie! Het belooft een interessante middag te worden voor (uitvoerend) producenten, crewleden, productieleiders en andere Heads of Department die samen willen werken aan duurzamere productiemethoden.

De inspiratiesessie vindt dit keer plaats bij ReadySet Studios, de meest geavanceerde virtual production-studio in Nederland. Oprichters Dennis Kleyn (VP/VFX designer), Florian Legters (Production Designer) en Idse Grotenhuis (Managing Director en Producer) nemen ons mee door een aantal inspirerende cases van film- en televisieproducties die dankzij hun samenwerking efficiƫnter en duurzamer zijn geproduceerd.

Daarnaast informeert Alexander Zwaan van Diks Autoverhuur hoe hij op maat gemaakt, duurzaam transport kan aanbieden voor je filmproductie. Vervolgens zal Daaf van der Veen, Lighting Designer en oprichter van Het Licht Equipment Rental, ons alles vertellen over de nieuwe vakvereniging waar al meer dan zeventien facilitaire bedrijven bij zijn aangesloten.

En voorafgaand aan het allereerste trainingsweekend voor eco-managers, legt Tobias Wilbrink uit hoe hij de eerste producties die een ontwikkelingsbijdrage van het Filmfonds hebben gekregen, adviseert.

Na afloop van de inspiratiesessie nodigen we je uit om samen te komen en ervaringen uit te wisselen tijdens een (duurzame) borrel. We hopen je te zien op deze inspirerende en informatieve middag!

Klik hier om je aan te melden

Details

Datum: Dinsdag 19 maart
Inloop
: 13:00 uur
Start
: 13:30 uur
Eind
: 17:00 uur
Locatie
: ReadySet Studios - H.J.E. Wenckebachweg 175, 1096 AM Amsterdam