Spring naar inhoudSpring naar footer

Vanaf nu aanvragen: Film Fast & Furious

Vanaf nu is het mogelijk om aan te vragen voor de regeling Film Fast & Furious, uit het tweede COVID-19 steunpakket. De deadline voor deze regeling staat op donderdag 15 april 2021.

Deze R&D-regeling richt zich direct op scenaristen en regisseurs met eigenzinnige, ambitieuze en oorspronkelijke verhalen. De bijdrage uit Film Fast & Furious moet worden besteed aan de research en eerste ontwikkelingsfase van een filmidee voor een speelfilm, animatiefilm, lange documentaire, korte film, hybride productie of high-end dramaserie. Daarnaast moet het nieuwe filmidee binnen dezelfde categorie vallen als de/een eerdere filmproductie/high-end dramaserie/afstudeerfilm van de regisseur of scenarist. De bijdrage per filmidee is €10.000 voor één aanvrager en €15.000 voor een aanvraag in teamverband.

Ben je scenarist of regisseur en heb je minimaal 1 eerdere speelfilm/animatiefilm/lange docu/dramaserie/korte/hybride film op je naam óf ben je afgestudeerd in 2019 of 2020 met een BA of MA aan een film- of kunstacademie in Nederland?

Klik dan hier voor alle informatie over deze regeling en dien je aanvraag in voor 15 april 2021 (deze link is verlopen).