Spring naar inhoudSpring naar footer

Undone: Amazon original op Prime Video vanaf 13 september

Undone – een Amazone Original animatieserie van Raphael Bob-Waksberg (BoJack Horseman) en winnaar van de Writers Guild Award Kate Purdy (BoJack Horseman) gaat morgen, 13 september in première op Prime Video in meer dan 200 landen. Nederlandse kunstenaar Hisko Hulsing (Montage of Heck) begeleidde productie design voor de serie en regisseerde een team van animatoren in Amsterdam.

Undone is een geanimeerd drama van een halfuur wat de elastische aard van de werkelijkheid onderzoekt via het centrale karakter Alma (Rosa Salazar uit Alita: Battle Angel). Na een bijna fataal auto-ongeluk ontdekt Alma dat ze een nieuwe relatie heeft met de tijd en gebruikt ze haar nieuwe gave om de waarheid over haar vaders dood te achterhalen.

Undone wordt geproduceerd door Michael Eisner’s Tornante Company met Noel Bright (BoJack Horseman), Steven A. Cohen (BoJack Horseman) en met Tommy Pallotta (A Scanner Darkly), Bob-Waksberg en Purdy als Executive Producers. De animatie wordt gedaan in coproductie met het in Amsterdam en LA gevestigde productiebedrijf Submarine.

Undone is tot stand gekomen met een bijdrage van de Netherlands Film Production Incentive.