Spring naar inhoudSpring naar footer

NFF Extended: Een veilige av-sector

Het is een urgent probleem – grensoverschrijdend gedrag in de Nederlandse av-sector. Van pesterijen tot discriminatie, intimidatie en ongewenste toespelingen. Hoe pakken we dat probleem aan op kantoor, op de set en tijdens industriegelegenheden? En wat doen we als het toch gebeurt? Waar kun je dan terecht? En niet onbelangrijk – wat gebeurt er met de melding die je maakt?

Afgelopen september werd er tijdens NFF Professionals al uitvoerig gepraat over het onderwerp. Met NFF Extended: Een veilige av-sector zetten we de stap van praten naar handelen. In deze interactieve bijeenkomst ligt de focus op de praktijk. Volg het werkproces van stichting Mores, ontvang handige tips van een vertrouwenspersoon en leer aan de hand van casussen wat je als medewerker of zzp'er, instelling of beleidsmaker beter wel en niet kunt doen in het geval van grensoverschrijdend gedrag.

NFF Extended: Een veilige av-sector wordt georganiseerd in samenwerking met NAPA, NCP, FilmForward, Vrouwen in Beeld, Eye Filmmuseum, DAFF en Mores.online. De bijeenkomst is bedoeld voor zowel zzp'ers, werknemers, werkgevers en beleidsmakers. Op elk niveau dient er gewerkt te worden aan een betere en veilige av-sector.

Klik hier voor meer informatie over de bijeenkomst.