Spring naar inhoudSpring naar footer

Meld je aan voor Filmfonds Focus: Bewegend Beeld @ NFF

Het speelveld om ons heen verandert snel en steeds weer ontstaan er nieuwe uitdagingen. Waar staan we als Nederlandse filmsector? Waar liggen kansen om ons te onderscheiden en welke inspiratie kunnen we halen uit de filmlanden om ons heen?

Laat je op vrijdag 23 september om 11:30 uur het Nederlands Film Festival inspireren met special guests Ninja Thyberg (Pleasure, 2021) en Adil El Arbi, samen met Bilall Fallah regisseur van Rebel (2022) en Hollywood blockbuster Bad Boys for Life (2020). Presentator Cesar Majorana zal in een panelgesprek dieper inzoomen op hun visie als filmmaker en manier van werken. Hoe onderscheid je je als filmmaker te midden van de enorme productiegolf die wereldwijd gaande is? Wat zijn hun persoonlijke lessen? En wanneer weet je of je een goed idee te pakken hebt? Het Filmfonds nodigt je uit!

De sessie wordt ingeleid door Bero Beyer (directeur Nederlands Filmfonds). Gevolgd door een inkijkje van het Brits onderzoeksbureau Olsberg SPI in het lopende onderzoek naar succes en impact van de Nederlandse filmindustrie in vergelijking met Zweden, Denemarken, Oostenrijk, Vlaanderen en Walloniƫ.

Na het panelgesprek is er ruimte om vragen te stellen aan alle sprekers.

We nodigen je van harte uit om aan te sluiten. De sessie kun je gratis bijwonen, je hoeft je alleen even te registreren.

Klik hier om je aan te melden.