Spring naar inhoudSpring naar footer

Filmfonds zoekt hoofd en projectmanager Selective Funding

In eerdere berichtgeving noemden we al de ontwikkeling binnen het Filmfonds van de twee huidige afdelingen Screen NL en New Screen NL naar één afdeling met de naam Selective Funding.

Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een hoofd Selective Funding en projectmanager Selective Funding:

Vacature Hoofd Selective Funding

De afdeling Selective Funding (voorheen Screen en New Screen) is verantwoordelijk voor de selectie van individuele aanvragen voor ontwikkeling en realisatie van (inter-)nationale films van Nederlands talent, over alle genres. Als Hoofd Selective Funding bewaak jij de coherentie en consistentie van het Filmfonds beleid in de artistiek-inhoudelijke beoordeling, door filmconsulenten en adviescommissies in de volle breedte van deze genres. Ondertussen houd je rekening met de (culturele) representatie en (door)ontwikkeling van beginnend en ervaren talent in Nederland. Klik hier voor de vacature.

Vacature Projectmanager Selective Funding

Binnen de afdeling Selective Funding richt jij je op de (door)ontwikkeling van nieuw talent, de korte film en projecten waarbij de grenzen tussen film en andere disciplines worden onderzocht. Je draagt zorg voor een goede doorstroom in de beoordeling en begeleiding van individuele projecten en initieert regelingen. Je vertegenwoordigt het Fonds in de sector op jouw werkterrein en onderhoudt contact met (film)academies) en talentlabs. Daarnaast werk je veel samen met het subsidiebureau. het productieteam en andere afdelingen rondom (inter)nationale talent ontwikkeltrajecten, labs en trainingen. Klik hier voor de vacature.nl.

Reageren kan voor beide functies tot en met 15 oktober 2020. Meer informatie? Nadere informatie over de vacature is te verkrijgen bij Fatima Bouhriani van Colourful People. Zij is te bereiken via [email protected] of via haar mobiele nummer 06-50500747. Je kunt ook bellen met Gill Wijnhoven, HR Manager bij het Nederlands Filmfonds, [email protected] telefoon 020-5707676.