Spring naar inhoudSpring naar footer

Workshop: Green Film Making in Postproductie op 24 mei

Green Film Making? Dat gaat toch alleen over het milieu?
Nee. Waar Green Film Making in essentie over gaat is hoe je efficiënter kunt werken, waardoor je bespaart op budget, tijd en ook op energie en CO2-uitstoot. Hoe de innovaties in ons vak zo slim mogelijk toe te passen.

Voor postproductie betekent Green Film Making bijvoorbeeld

  • Dat efficiënter werken ervoor zorgt dat ons budget zo optimaal mogelijk gebruikt wordt ín de film, en dat er minder verspild wordt, door betere aansluitingen tussen de shoot en post
  • Dat de kennis en knowhow van de professionals van postproductie al voorafgaand aan de productie kunnen worden ingezet, zodat we daarna niet opnieuw het wiel hoeven uit te vinden

Dit, en nog veel meer, komt aan bod tijdens de workshop Green Film Making in Postproductie, waarin we meer te weten komen over hoe efficiëntie in geld, tijd en energie het postproductieproces kan optimaliseren. Voor meer informatie, klik hier.

Dinsdag 24 mei (19.30-21.30) vindt de workshop plaats. Organisatie is in handen van Els Rientjes in samenwerking met FC Walvisch en OQTOO. Aanwezig zijn? Meld je aan via [email protected].