Spring naar inhoud Spring naar footer

Uitnodiging lezing adaption rights door Pierre-Emmanuel Mouthuy

Het Nederlands Filmfonds en het TorinoFilmlab nodigen u graag uit voor het bijwonen van een lezing over adaptation rights door Pierre-Emmanuel Mouthuy.

Pierre-Emmanuel Mouthuy is de oprichter van Mouthuy Avocats (Brussel) en was betrokken bij de totstandkoming van meer dan 50 (veelal succesvolle) speelfilmprojecten of coproducties en meer dan 40 televisieproducties.

De lezing is onderdeel van een workshop vanAdaptLab, een trainingsinitiatief voor scenarioschrijvers van het TorinoFilmlab. Een van de door het Nederlands Filmfonds ondersteunde workshops van het AdaptLab vindt komende augustus plaats in Amsterdam.
Zowel het AdaptLab als Pierre-Emmanuel Mouthuy zijn graag bereid de lezing open te stellen voor geïnteresseerden uit de Nederlandse filmindustrie. De voertaal is Engels.
De lezing zal plaatsvinden op vrijdag 21 augustus van 16.00 tot 17.30 uur in Lab 111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam.
Mocht u interesse hebben bij deze lezing aanwezig te willen zijn, dan vernemen we dat graag uiterlijk vrijdag 7 augustus via [email protected]. Na afloop van de lezing is er een buffet waar u onder het genot van een hapje en een drankje na kunt praten met de organisatoren en workshopdeelnemers van AdaptLab.
Datum: vrijdag 21 augustus 2015
Aanvang: 16.00 – 17.30 uur
Locatie: Lab 111
Na afloop: Buffet