Spring naar inhoudSpring naar footer

Tijdelijke wijzigingen in team Selective Funding

De komende periode vinden er een aantal wijzigingen plaats binnen het team Selective Funding van het Filmfonds. Vanwege zwangerschapsverlof, vaderschapsverlof en tijdelijke afwezigheid van consulenten zal de samenstelling van het team er de komende maanden anders uit zien. Daarnaast heeft het Fonds extra capaciteit aangetrokken vanwege het grote aantal aanvragen die dit najaar zijn ontvangen. Dit om zo tijdig mogelijk een zorgvuldige beoordeling van alle aanvragen te kunnen waarborgen.

Hoe ziet de samenstelling er het komende half jaar uit?

Sherin Seyda gaat in januari 2023 met zwangerschapsverlof en wordt tot augustus 2023 vervangen door Beri Shalmashi, al eerder als extern adviseur betrokken bij het Fonds.

Projectmanager Selective Funding Absaline Hehakaya zal tijdens haar zwangerschapsverlof van februari 2023 tot augustus 2023 worden vervangen door voormalig consulent animatie Erik van Drunen. Het voorzitterschap voor de commissies van de regelingen Immerse\Interact, De Verbeelding en Caleidoscoop zal in haar plaats worden waargenomen door Wiepko Oosterhuis.

Consulent Robil Rahantoeknam is dit najaar tijdelijk afwezig en Rogier de Blok werkt vanwege zijn vaderschapsverlof tot eind 2022 minder uren. Hun afwezigheid en de extra benodigde capaciteit wordt de komende periode opgevangen door de tijdelijk aangetrokken adviseurs Frank Peijnenburg, Dorien van de Pas, Suzanne van Voorst en Wiepko Oosterhuis.