Spring naar inhoud Spring naar footer

Meld u aan: Robert McKee's STORY seminar

Hollywood legende McKee (73) komt nog één keer naar Europa voor het vierdaagse STORY seminar waarin hij in een wervelende performance doceert over het schrijven van een betekenisvol verhaal.

Afgelopen jaar kwam een groot deel van de Nederlandse en Vlaamse filmwereld naar Amsterdam en gaven zij een 9,1 als eindbeoordeling. Dit jaar stroomt de zaal opnieuw vol met scenaristen, schrijvers, editors, regisseurs, journalisten en dramaturgen van o.a. NTR, RTL, EO, KRO/NCRV en de NOS, cabaretiers (o.a. Lennette van Dongen), acteurs (o.a. Halina Reijn) maar ook theaterproducenten (Fred Boot van New Productions) en filmproducenten (o.a. Eyeworks, Lemming Film, Caviar, Column Film).

Het vierdaagse STORY seminar vindt plaats van donderdag 28 t/m zondag 31 mei in de theaterzaal van de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam). Het evenement wordt geproduceerd door Sanset Pictures en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds, het Mediafonds, Mediarte, Filmmore en Filmpeople. Kijk voor meer informatie op www.sanset.org.