Spring naar inhoudSpring naar footer

Meld je aan voor Rotterdam Lab 2021

Deadline: maandag 11 november 2020

Het Nederlands Filmfonds, in samenwerking met het International Film Festival Rotterdam (IFFR), biedt aan 3 Nederlandse producenten de mogelijkheid om te participeren in Rotterdam Lab 2021, het trainingsprogramma van IFFR Pro. Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 zal het lab dit jaar virtueel plaatsvinden van 25 januari tot 5 februari 2021, met uitzondering van het weekend.

Het Rotterdam Lab, dat in 2001 van start ging, is een trainingsprogramma voor talentvolle producenten met internationale ambities en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met CineMart, de internationale coproductie markt van IFFR. Rond de 70 producenten van over de hele wereld krijgen via de activiteiten van Rotterdam Lab toegang tot een groot internationaal netwerk van peers en ervaren professionals. Dit jaar komt de groep online bij elkaar om ervaring en kennis op te doen door middel van netwerksessies, paneldiscussies, workshops en rondetafelsessies.

Wie kan zich aanmelden?

Producenten die ten minste twee korte films hebben geproduceerd, maar niet meer dan twee feature films, zijn welkom om zich aan te melden. De nadruk van de workshop ligt sterk op fictie, maar we staan ook open voor producenten die zich focussen op hybride vormen van filmmaken. De focus van de workshop is gericht op de ontwikkeling van je skills en netwerk als producent, en we zien graag je ambitie om internationaal te werken en te coproduceren terug in je motivatie.

Aanmelden

Heb je interesse? We vragen je om te volgende informatie aan te leveren:

  • Een korte biografie, inclusief relevante ervaring, bedrijfsprofiel en credits (Engels)
  • Motivatiebrief waarin je aangeeft wat je (internationale) ambities zijn en wat je graag zou willen halen uit de workshop (Engels of Nederlands)

Deadline

Je kunt je aanmelden tot 11 november door de gevraagde informatie te mailen naar Monique Ruinen: [email protected]