Spring naar inhoudSpring naar footer

Informatiemiddagen Nederlands Film Festival

Ben je een filmmaker met een plan voor een nieuw project? Ben je al een film aan het draaien, met of zonder steun van het Nederlands Filmfonds? Bezig met de organisatie van een filmfestival? Wil je deelnemen aan een training of filmworkshop? Is je filmproject een samenwerking met een andere kunstdiscipline of een internationale coproductie?

Om je op weg te helpen in het uitgebreide aanbod van mogelijkheden zijn vertegenwoordigers van het Filmfonds en Film Commissioner Bas van der Ree tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht van 29 september tot en met 1 oktober aanwezig voor informatiemiddagen bij de ingang van Café Dudok op begane grond in de Utrechtse Stadsschouwburg. Je kunt hier zonder afspraak binnenlopen om informatie in te winnen.

De Film Commissioner is van 29 september tot en met 1 oktober van 9.30 tot 18.30 uur aanwezig.

Voor de verschillende regelingen is het Fonds als volgt vertegenwoordigd:

Zaterdag 29 september

  • 13.30 – 15.30: Film Production Incentive - Ilse Ronteltap en Ellen Hoffmann: voor vragen over de automatische regeling van het Fonds, die tot 35% cash rebate biedt op aantoonbaar bestede en kwalificerende Nederlandse productiekosten.

Zondag 30 september

  • 14.00- 16.00: Marketing en distributie, festivals en trainingen – Cynthia Ophorst en Gitta Kruisbrink: voor alle vragen rondom marketing en distributie van je film. Voor vragen over filmfestivals en trainingen.

Maandag 1 oktober

  • 14.00- 16.00: Screen NL - Frank Peijnenburg, Maarten Wijdenes of Mette Bloemers: voor vragen van makers van speelfilms, lange animatiefilms en lange documentaires, die bezig zijn met hun tweede of volgende film.
  • 14.00- 16.00: Internationaal - Dany Delvoie en Sabine Terken - voor vragen over internationale (co)producties.
  • 12.30- 14.30: New Screen NL - Dorien van de Pas, Mirjam Bal of Jolijn van Rees: voor vragen van nieuwe filmmakers, die graag meer informatie willen hebben over de aanvraagmogelijkheden bij het Fonds. Ook voor vragen over filmisch experiment en korte (animatie)film.
  • 14.00- 16.00: Film Production Incentive - Ilse Ronteltap en Ellen Hoffmann: voor vragen over de automatische regeling van het Fonds, die tot 35% cash rebate biedt op aantoonbaar bestede en kwalificerende Nederlandse productiekosten.

Locatie: ingang van Café Dudok op begane grond in de Utrechtse Stadsschouwburg, Lucasbolwerk 24 - 3512 EJ Utrecht.