Spring naar inhoudSpring naar footer
tot

Borrel Studio Caribe

Let op: er werd eerder gecommuniceerd dat de borrel in Oranjestad plaatsvindt op zaterdag 13 april. Dit is onjuist. De borrel in Oranjestad vindt plaats op vrijdag 12 april.

We nodigen je van harte uit om in Willemstad én Oranjestad te proosten op Studio Caribe, de nieuwe regeling voor filmmakers van de Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten!

Vanaf 15 april kunnen filmmakers van de ABCSSS-eilanden een aanvraag indienen voor Studio Caribe. Met de regeling biedt het Nederlands Filmfonds makers uit het Caribisch deel van het Nederlands Koninkrijk de ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen en daarmee bij te dragen aan de verrijking van het filmaanbod van originele verhalen van en op de eilanden.

Op 9 april en/of 12 april nodigen we je uit om samen met de makers, producenten en andere genodigden de lancering van de regeling met ons te vieren!

De borrel in Willemstad vindt plaats op dinsdag 9 april van 17:30 uur tot 20:00 uur bij RustiQ (IJzerstraat 4, Kura Hulanda).

In Oranjestad heffen we het glas samen op vrijdag 12 april van 17:30 uur tot 20:00 uur bij het Nationaal Archeologisch Museum van Aruba (Schelpstraat 42).

We hopen je daar te zien. Laat je ons weten of je komt? Meld je aan via onderstaande knop!